Wie wij zijn

Opgegroeid met het houden en fok- ken van honden (Duitse dog) zijn die- ren altijd onze passie geweest en als het ware met de paplepel ingegoten. Na ervaring opgedaan te hebben als vertegenwoordiger in de (groot)handel van verschillende producten, hebben wij van Petcurean de kans gekregen om dit kwalitatief hoogwaardige hon- den- en kattenvoer merk op de Neder- landse markt te introduceren. Al snel ontstond het idee en wens om meer met honden en katten te doen. Wij zijn dan ook verheugd met het feit dat wij sinds begin 2018 het premium merk 'Good Luck' mogen introduceren op de Nederlandse markt. Ook zijn wij trots op de introductie van ons ei- gen merk 'Upets', wat toch gezien kan worden als weer een nieuwe mijlpaal!

Wij hebben voor elke situatie vele manden en (manden) accessoires in ons aanbod, waaronder van ons huis- merk Upets waar we trots op zijn en het gevestigde premium merk 'Good Luck'.

De manden van 'Good Luck' zijn van zeer hoogwaardige materialen ge- maakt, zijn stijlvol en kennen een goede afwerking. Deze manden geven uw huisdier wat zij echt nodig hebben.

Zojuist aan uw verlanglijst toegevoegd:
mijn wenslijst
U hebt dit product in de winkelmand geplaatst: