undefined

Het antwoord op de specifieke voedingsbehoeften van uw huisdier

KLAAR. VOOR. DE. START. AF!

Onze klanten vertellen ons keer op keer, dat hun hond gezonder, gelukkiger en meer alert worden met GO!™ Dat komt omdat we GO!™ gecreëerd hebben met een complete, voedingstoffen pakket dat meer “leven” zet in de dagelijkse hond.

We hebben een hoog eiwitgehalte, lager koolhydraten recept die u helpen uw hond sterk en fit te houden. Recepten zijn samengesteld voor honden met voedsel gevoeligheden en specifieke voedingsbehoeften. En recepten die preventieve zorg bied aan uw hond voor het leven.

Onze GO!™ recepten worden uitgebreid met een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige eiwitten uit kip, lam, kalkoen, zalm, eend en forel, plus fruit, groenten, kruiden en bessen. GO!™ is verkrijgbaar in volkoren en korrelvrije recepten en nul groeihormonen, bijproducten of conserveringsmiddelen.


FIT + FREE™

Maximale hoeveelheid eiwitten uit vlees, volledig vrij van granen en gluten

GO! FIT + FREE™ zit boordevol met vleeseiwitten van de hoogste kwaliteit. In FIT + FREE™ zit in feite meer vlees dan in elk andere go!™recept. Dankzij eiwitrijke koolhydraatbeperkte voeding blijft uw huisdier sterk, gezond en fit.


SENSITIVITY + SHINE™

Voor huisdieren met een voedseltolerantie + specifieke voedingsbehoeften.

GO! SENSITIVITY + SHINE™ recepten zijn prima voor alle huisdieren, maar zijn speciaal voor honden en katten met specifieke voedingsbehoeften of een voedselintolerantie samengesteld. Recepten voor honden en katten in alle levensfasen worden zorgvuldig bereid met speciaal geselecteerde vleeseiwitten, unieke koolhydraten en omega-olien.

DAILY DEFENCE™

HELE LICHAAM preventieve zorg VOOR HET LEVEN

GO! DAILY DEFENCE™ recepten zitten boordevol voedingsstoffen en worden door voedseldeskundige aanbevolen om u huisdieren de preventieve zorg te geven die ze nodig hebben om heel sterk en gezond te blijven. Recepten voor honden en katten in alle levensfasen worden bereid met vleeseiwitten, antioxidantrijke fruit- en groentesoorten en omega olien van de hoogste kwaliteit.

ONZE PRODUCTEN

GO™ Daily Defence

Go!™ DAILY DEFENCE
Kip Recept

Meer Info
GO™ Sensitivity + Shine

Go!™ Sensitivity Shine Zoetwater Forel + Zalm

Meer Info
GO™ Fit + Free

Go!™  FIT + FREE
Graanvrij Kip, Kalkoen + Eend

Meer InfoZojuist aan uw verlanglijst toegevoegd:
mijn wenslijst
U hebt dit product in de winkelmand geplaatst: