Gratis bezorging vanaf € 30 *
Bestel voor 12:00, zelfde dag verzonden *

Gemaakt van gecertificeerde 

en biologische ingrediënten, duurzaam geproduceerd 

Info Block Image 01

Ons idee achter GATHER ™ was om een nieuw soort voer voor huisdieren te maken, met gecertificeerde en biologische ingrediënten, perfect gemengd en uitgebalanceerd om uw hond of kat te voorzien van natuurlijke voeding van topkwaliteit. We schopten tegen het vuil in hun velden, inspecteerden hun boerderijen, stonden op hun boten en vonden een handvol boeren, telers en vissers die bezig waren met de verantwoorde, duurzame productie van buitengewone kwaliteit, gecertificeerde en biologische ingrediënten. Degenen die ons onderzoek hebben overleefd, zijn onze vertrouwde partners in GATHER geworden; functioneel, heel voedsel van de aarde en de oceaan, met niets toegevoegd dat niet nodig is. We begrijpen dat je het leuk zult vinden.


Gecertificeerde biologische en duurzaam geteelde erwten

MSC-gecertificeerde, duurzaam geoogste krill

Gemalen Eierschaal; een natuurlijke bron van calcium

Omega 3 & 6 voor een gezonde huid en een stralende vacht

Complexe koolhydraten voor snelle energie

DHA en EPA die de gezondheid van hart en hersenen ondersteunen

Antioxidanten voor verhoogde immuniteit


Geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten (niet-GMO)

Geen bijproducten of gesmolten ingrediënten

Geen antibiotica of toegevoegde groeihormonen

Geen kunstmatige kleuren, smaken of conserveringsmiddelen

Geen tarwe, maïs of soja

PREMIUM VRUCHTEN & GROENTEN, UIT EEN VERTROUWD NETWERK

Elk Petcurean-recept is gemaakt met de hoogste kwaliteit, de gezondste en meest smaakvolle ingrediënten die er zijn. Deze worden geselecteerd via een vertrouwd netwerk van boeren, veeboeren en producenten, die moeten voldoen aan onze zeer strikte gezondheids-, veiligheids- en kwaliteitscriteria of deze moeten overtreffen. Omdat we huisdieren op de eerste plaats zetten, gebruiken we geen bijproducten of vleesmaaltijden zonder naam.

Elke partner die we beschouwden als leverancier van ingrediënten voor onze GATHER ™ -recepten moest voldoen aan onze strikte criteria voor duurzaamheid, gebaseerd op vijf belangrijke pijlers:

Volgen van humane dierenwelzijnspraktijken

De watervoorraden beschermen en het watergebruik beperken

Bescherming van het levensonderhoud van boeren, veeboeren en producenten

Zorgen voor het behoud van natuurlijke hulpbronnen

ctief werken aan het behoud van de biodiversiteit

Degenen die onze controle hebben overleefd en ons vertrouwen hebben verdiend, hebben zich bij ons aangesloten om onze beveiligde bronnen en vertrouwde partners te worden. GATHER™ bevat 100% gecertificeerde biologische hele kip, erwten, lijnzaad, havermout en gerst. 100% van onze lijngevangen kabeljauw en krill is gecertificeerd door de Marine Stewardship Council om duurzaam te worden geoogst. En natuurlijk is elk ingrediënt in GATHER™ NIET-GMO.

Bij Petcurean streven we er altijd naar om oplossingen te vinden die bijdragen aan een betere wereld voor huisdieren, mensen en onze planeet. We wilden bijvoorbeeld het gebruik van traditioneel polyethyleen in onze GATHER-verpakkingen verminderen, terwijl we toch een tas hadden die sterk en duurzaam was en de versheid behouden. We onderzochten en ontdekten dat het gebruik van 30% "bio-based plastic" geproduceerd uit suikerriet, een duurzaam geproduceerde en hernieuwbare grondstof, ons helpt om onze impact op het milieu met het grootste effect te verminderen. Door biobased plastic te gebruiken, kunnen we ons gebruik van op aardolie gebaseerde bronnen met 30% verminderen; voor elke zak van 16 pond die we maken, besparen we een zak van 4 pond aan op aardolie gebaseerd materiaal. "Reduceren" is de eerste stap in de "verminderen, hergebruiken en recyclen" -cyclus, en sommigen zeggen de belangrijkste stap die we kunnen maken voor het milieu.

|

WILT U DE EERSTE ZIJN DIE HET LAATSTE NIEUWS OVER GATHER™ HOORT?

Meld u aan voor GATHER-receptnieuws en speciale aanbiedingen.

Laat het me zien..

Upets Klantenservice

Neem bij vragen contact met ons op.